Workshops

 

 

Nu ik mijn bedrijf 5 jaar draai is het tijd om mijn ervaringen te gaan delen! Omdat het niet nodig is om zelf het wiel opnieuw uit vinden voor startende kindercoaches, omdat ik veel kennis in huis heb voor opvoeders (ouders, leerkrachten, pedagogische medewerkers, etc.) is het time to share!

Regelmatig plan ik workshops in over diverse onderwerpen, zoals:

 

Opstarten van een eigen kindercoachpraktijk.

Omgaan met emoties bij kinderen.

In gesprek met kinderen.

Wil jij hier graag over op de hoogte worden gehouden? Laat dan een berichtje achter op de contactpagina, dan zorg ik dat jij als eerste weet wanneer er een nieuwe workshop op de agenda staat!

Workshop startende kindercoaches

 

Vijf jaar geleden had ik als nieuwbakken ondernemer wel eens het gevoel dat ik het wiel opnieuw aan het uitvinden was. ‘Maar wat als…’ ‘Hoe kan ik dan…’ ‘Waar ga ik…’ ‘Hoe weet ik…’ Vragen die in mijn hoofd rond spookten en het vinden van de antwoorden kon soms veel tijd in beslag nemen. Tijd die ik juist in de praktische kant van mijn onderneming wilde stoppen of in andere zaken naast mijn bedrijf…

Herkenbaar?

Daarom dus deze workshop! Omdat het helemaal niet nodig is om zelf alles uit te gaan pluizen en hier veel van jouw kostbare tijd in te steken! Ik deel graag mijn ervaring, materiaal en kennis met jou. 

Wat bied ik jou;

Ik vraag jou om jouw eigen inbreng, zodat we efficiënt aan de slag kunnen. Ik ga mijn best doen om antwoord op jouw meest brandende vragen te geven.

Uiteraard krijg je tijdens deze workshop ook de tijd om andere vragen te stellen.

Ik geef jou een kijkje in mijn favoriete materialen en boeken.

Ik bespreek tips & belangrijke zaken waar ik tegenaan liep (en wat jij dus niet meer hoeft te doen).

Deze workshop wordt bewust in een kleine setting gegeven in verband met aandacht voor jouw vragen en jouw onderneming.

Uiteraard zorg ik voor een hapje of een drankje.