Wat anderen zeggen 

 

{Ik moest een reken- en taaltest doen om aan mijn nieuwe baan te gaan beginnen.  Ik ben de jongste niet meer en de basisvaardigheden waren voor mij te ver weg gezakt, bovendien was ik het vertrouwen in mijzelf zó verloren op dat gebied. Dankzij jouw vakkundigheid, vriendelijkheid, betrokkenheid en vooral het vertrouwen in mijn kunnen heb ik de test met positief resultaat doorstaan. Ik ben aangenomen en werk nu in de zorg! Ik wil je nog bedanken voor het vertrouwen in mij.
5
Annelies
Educatie
{Onze dochter stond voor de lastige taak om twee schooljaren in één te doorlopen, inclusief een Rekentoets waarvan werd gedacht dat zij deze niet zou kunnen halen. Toch zijn allebei deze doelen met de hulp van Lianne gehaald, wat een overwinning. Lianne heeft een bijzondere gave om dingen uit te leggen. Ze is kindgericht, humoristisch en professioneel. Eerst vond onze dochter dat ze niet goed kon leren en vertelde dat ook. Nu zegt ze vol trots dat ze voor haar mavo diploma bezig is en dat ze die ook gaat halen. Wij hebben een enorm positief gevoel aan de hulp van Lianne overgehouden en zouden haar zonder twijfel aanbevelen! Note: Inmiddels heeft Senne haar MAVO diploma ook in the pocket!
5
Saskia, moeder van Senne
Educatie
{
Lianne begeleid op onze school een aantal leerlingen. Ze is betrokken, denkt goed mee en heeft goed contact met ouders en instanties, met de leerkrachten en IB-er. Ze heeft een positieve insteek en een goede vertrouwensband met de leerlingen. Daarnaast bezit zij veel kennis en kunde van onderwijs èn sociaal-emotionele zaken. 
5
Mariska Francke, Intern begeleider basisonderwijs
Scholen
{Wij kwamen bij Lianne terecht omdat onze dochter elke dag huilend naar school ging, omdat ze opzag tegen de schooldag. Samen hebben ze op een creatieve manier gewerkt om haar zelfvertrouwen op te bouwen. Na verloop van tijd vond onze dochter ook haar draai weer op school. Mijn dochter heeft het een jaar later nog over de gesprekken die ze heeft gehad met Lianne. Ondanks de hulpvraag was een consult altijd een feestje. Ze heeft een goed luisterend oor, zowel voor ouder als kind. Daarbij speelt ze goed in op de voorkeuren die het kind heeft. Op het bureau staan geen prinsessen klaar voor mijn dochter maar dinosaurussen, top!
5
Moeder van een dochter
Coaching
{Ons zoontje vond het erg lastig om zijn gevoelens te uiten. Ook was hij erg verlegen en durfde niet goed in gesprek te gaan met zijn leerkrachten of spontaan met iemand in de winkel bijvoorbeeld. Wij hebben echt een goed gevoel overgehouden aan de hulp van Lianne. Onze zoon bloeide op en open op school en in andere situaties. Hij gaat nu zelfs uit zichzelf gesprekken aan. Ons kind zal hier zijn leven lang baat van hebben. Lianne haar aanpak is op maat, kind èn ouder gericht en er zijn korte lijntjes. We waren zo tevreden dat onze dochter nu ook een traject bij haar is ingegaan ;).
5
Marianne moeder van een zoon en dochter
Coaching
{Wat hebben wij een goede keuze gemaakt door de stap te zetten en met jou in zee te gaan. Onze zoon had last van spanningen en dit uitte zich niet langer alleen thuis. Dankzij jouw hulp hebben we ons kind weer terug! Er wordt weer met elkaar gesproken, geknuffeld en we hebben lol samen. Wat is hij gegroeid en wat heeft hij en wij als ouders ook veel aan jouw handvaten. Hij is zo trots op zichzelf en spreekt dit ook zo uit, ikzelf heb al wat traantjes weggepinkt uit trots en blijdschap. Dank je wel Lianne!  
5
Moeder van een zoon
Coaching
{Voor de volle 100%!  Onze zoon was erg onzeker mede doordat zijn gedrag niet goed begrepen werd door anderen. Hij ontwikkelde zodoende een negatief zelfbeeld. Het was mooi om te zien dat zijn glimlach langzaam maar zeker weer doorbrak! Bij Lianne in haar praktijk heerst het gevoel dat ieder kind mag zijn wie hij of zij is. Lianne laat een kind weer kind zijn ondanks dat de situatie niet altijd makkelijk is. Wij als ouders hebben de hulp als hartverwarmend ervaren en voelden dat Lianne enorm toegewijd was, wij raden haar hulp dan ook voor de volle 100% aan.
5
Wilma, moeder van Luka
Coaching